Bästa webbhotell 2020

Så vilket är bästa webbhotell 2020? Som vanligt så finns det inte bara ett svar på den frågan utan det beror lite på just din situation. Så frågan du bör ställa dig är kanske egentligen, vilket webbhotell ska jag välja? (70) Eller om du precis som den stora majoriteten har tänkt att göra din hemsida i WordPress kanske du istället borde fråga, viket är bästa webbhotell för WordPress? (50) Det är kanske inte helt lätt att veta och det kan vara svårt att veta vad precis det är man ska titta efter bland alla de avancerade tekniska termerna och svårförståeliga datan.

Eftersom vi har jobbat med webb i olika former de senaste 15 åren så har vi sett det mesta och hunnit med att prova på en hel del. Vi har lärt oss den hårda vägen vad som är viktigt och vilka fallgropar man bör undvika när det är dags att skaffa webbhotell.

  • Välj något av de större bolagen som har funnits med ett tag då det borgar för stabilitet och kvalitet.
  • Välj rätt bolag direkt så slipper du krånglet med att byta och flytta längre fram.
  • Köp gärna med lite marginal så du har lite att växa i.
  • Var inte dumsnål och jaga kronor och ören. När allt kommer omkring så är det relativt små summor vi pratar om här.
  • Tänk på att snabb och bra support kan vara guld värd i kritiska stunder, speciellt om du inte är erfaren användare.

Nedan har vi valt ut tre av våra favoriter som vi tycker är de bästa webhotellen på marknaden just nu. Det är alla bra webbhotell men av lite olika anledningar.

 

Oderland – Bästa webbhotell 2020

Oderland vinner titeln bästa webbhotell 2020 av flera anledningar men framförallt för att det är en otroligt pålitlig lösning och att den passar den stora majoritetens behov. Oderland har kunder från det lilla enmansföretaget till den multinationella storkoncernen av den enkla anledningen att de erbjuder extremt bra tjänster till ett bra pris.

Denna sidan ligger ju

Oderland är det bästa svenska webbhotell (90)

Komplett tjänst
Suverän support
Oneclick-WordPress-installer
Svenskt bolag
Faktisk upptid (senaste 12 mån): 99,99%

Prestanda: 8
Användarvänlighet: 9
Support: 9
Pris: 8
Totalt: 8,5

 

WP-engine – Snabbaste webbhotellet

Det bästa valet för det seriösa bolaget som tycker att snabbhet och säkerhet är det absolut viktigaste. Priset är lite högre, $35/månad, men alltså fortfarande överkomligt för det flesta företag. Den största nackdelen är kanske då istället att det inte är en komplett lösning utan man måste registrera domänen på en

Enda nackdelen är att det inte är en all-inklusive lösning utan det behövs sedan en .

WP-engine:
Prestanda: 9
Användarvänlighet: 6
Support: 9
Pris: 6
Totalt: 7,5

 

One – Billigaste webbhotellet

One är ett jättebolag och verksamt över hela världen och erbjuder framförallt ett billigt webbhotell (140) för den som tycker det är högsta prioritet. One är alltså inte på något sätt ett dåligt val bara för att det är billigt, men kanske en onödigt skral . One passar kanske framförallt privatpersoner som på ett billigt sätt vill kunna hålla närvaro på nätet. Kanske handlar det om en privat blogg eller möjligheten att kunna skapa personliga epost-adresser. Är man ett företag så är ju pålitlighet och prestanda viktigare och prisskillnaderna här närmast försumbara.

One:
Prestanda: 6
Användarvänlighet: 7
Support: 6
Pris: 9
Tot: 7

H2 Slutsats

Summerande text lorem ipsum…..